Farba: zelená
Evidenčné číslo: 5018
Dĺžka (km): 5,3 km
Prevýšenie: 24/19 m (pozor uvádza sa smere popisu trasy)
Náročnosť / Určenie: REKREA (ľahké) - CESTNÉ TRASY
Povrch: asfalt

Charakteristika: Cykloturistická trasa Blatné – Igram je navrhnutá ako spojnica týchto dvoch obcí. Trasa je vedená intravilánom a vedľajšími komunikáciami prechádzajúcimi ich extravilánom. Význam navrhnutej cykloturistickej trasy je rekreačný. Predstavuje cykloturistické spojenie priľahlých obcí a logické napojenie na plánovanú trasu  Senec – Boldog – Čataj – Igram – Kaplna. Do budúcna ponúka možnosť značenia smer Šenkvice čím vzniká možnosť sa napojiť na už existujúcu cykloturistickú trasu č. 2004 Šenkvice – Modra – Zochova chata – Kuchyňa.

Popis: Cyklotrasa Blatné – Igram má dĺžku 5,27 km. Začína pred obecným úradom v obci Igram. Cestou III. triedy č. 1334 pokračuje touto obcou po neoznačenú asfaltovanú odbočku smer autovrakovisko. Tu sa znovu stáča na poľnú cestu vedúcou poza autovrakovisko a poľnohospodárske družstvo Igram odkiaľ pokračuje asfaltovanou komunikáciou až po cestu III. triedy 1047 vedúcou do obci Blatné. V obci Blatné sa napojí na ulicu Čatajská cesta a končí pri cintoríne pred križujúcou cestou I. triedy 61.

Zdroj text/foto: OZ Velo Carpathia




https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.