Farba: žltá
Evidenčné číslo: 8006
Dĺžka (km): 27,3 km
Prevýšenie: 323/69 m (pozor uvádza sa smere popisu trasy)
Náročnosť / Určenie: SPORT (stredné) - MTB TRASY
Povrch: asfalt, poľná cesta

Charakteristika: Jedna z najdlhších žltých trás v Bratislavskom kraji tvorí prepojenie Senca s trasami v Malých Karpatoch. Táto cykloturistická rasa je vhodná pre horské bicykle.

Popis: Trasa začína na námestí v meste Senec neďaleko od múzea Turecký dom. Navedieme sa na hlavnú cestu, ktorá nás dostane až ku kruhovému objazdu, kde odbočíme vľavo a pokračujeme po hlavnej ceste smerom von z centra mesta. Na konci mesta sa natrafíme na cykloturistický rázcestník, ktorý nám určí pokračovať po žltej trase vľavo. Trasa následne pokračuje kľudnými cestami cez obce Svätý Martin, Viničné, Pezinok a Limbach. Za obcou Limbach vchádza do lesných porastov Malých Karpát až k lokalite Tri Bresty, kde trasa končí a napája sa na cykloturistické trasy v Malých Karpatoch.

Turistické zaujímavosti: Turecký dom (Senec), Synagóga (Senec), Pezinský zámok (Pezinok), Mestské múzeum (Pezinok)

Zdroj foto: cykloportal.sk, mapy.cz, freemap.sk




https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.