Farba: žltá
Evidenčné číslo: 8211
Dĺžka (km): 21 km
Prevýšenie: 360/280 m (pozor uvádza sa smere popisu trasy)
Náročnosť / Určenie: SPORT (stredné) - MTB TRASY
Povrch: asfalt

Charakteristika: Regionálna trasa je zároveň spojkou dvoch modrých trás č. 2302 a č. 2203 a vedie krásnou prírodou Malých Karpát.

Popis: Trasa začína v obci Kátlovce na križovatke s modrou cyklotrasou č. 2203, ktorá tvorí veľký okruh obcami trnavského kraja. Naša žltá trasa pokračuje po asfaltovej ceste do obce Dechtice, kde sa napojí na Malokarpatskú cyklomagistrálu č. 003. Po pár metroch sa odpojí a mierne stúpa po asfaltovej ceste v obklopení krásnej prírody Malých Karpát. Prejde cez obec Dobrá Voda, kde je možné navštíviť Pamätný dom známeho slovenského kňaza a spisovateľa Jána Hollého.

Za obcou sa cesta mení na štrkovú a pokračuje popod zrúcaninu hradu Dobrá Voda a miernym stúpaním sa dostáva do sedla Dlhé Rovné. Odtiaľ pokračuje zjazdom na okraj Brezovej pod Bradlom, kde miestnymi komunikáciami príde k čerpacej stanici Slovnaft. V tomto mieste sa trasa končí a križuje sa s cyklotrasami číslo 2302 a 8309.




https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.